Welkom op de site van trampolinespringer Sven Mooij.

Sunday, March 06, 2005

Afgelast

Hoi hoi,
Door het slechte weer van de afgelopen dagen is de wedstrijd die voor vandaag gepland stond afgelast. We zouden eigenlijk een wedstrijd hebben in Hoogezand-Sappemeer maar daar werd door de organisatie vanaf gezien omdat het te gevaarlijk zou zijn om op zaterdagochtend die kant op te rijden. Jammer maar helaas.
Toen we dat hoorden hebben we besloten om toch maar iets leuks te gaan doen met de wedstrijdspringers want je leeft toch wel een beetje toe naar zo'n wedstrijd en dan is het best jammer als er op die dag zelf dan verder helemaal niks is. Iedereen had zaterdag dus toch al vrijgehouden en we kwamen op het idee om met z'n allen te gaan lunchen en een film te gaan kijken. Dat heb ik dus vandaag gedaan en het was echt heel erg gezellig.
Morgen weer trainen en twee verjaardagspartijtjes geven in de zaal. Word een vermoeiend maar leuk dagje denk ik.
Groetjes !

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Eey sven.. Ja echt jammer j0h dat ut neit do0r ging.. Maj fl0wercup is al 0ver 2 weken..:OWo0w daar heb k echt zin in..:P aj eerst n0g hard trainen.. Maj heb nieuwe site..www.imonline.nl/EendjesSs maja daar staat o0k fot0 van j0u o0p..:P ENz0w ga maar us g0ewd kijken ALS je tijd hebt.. n0u k ga maar weer us hea.. (K) d0eg d0eg n0raly..

06 March, 2005 19:42

 
Anonymous Anonymous said...

niet door de organisatie, maar door de productgroep!!!

07 March, 2005 12:26

 
Blogger Sven Mooij said...

Dat weet ik, maar dan moet ik weer helemaal gaan uitleggen wat de "productgroep" is en doet. Dat weet ik ZELF niet eens. hahaha

07 March, 2005 22:24

 
Anonymous Anonymous said...

nou en..

07 March, 2005 23:29

 
Anonymous Anonymous said...

Nou en?
Omdat de gemiddelde lezer dat niet interesseert...
die is vooral benieuwd naar het leven van 'een springer'...

15 March, 2005 14:20

 

Post a Comment

<< Home