Welkom op de site van trampolinespringer Sven Mooij.

Saturday, September 04, 2004

Open dag

Vandaag is onze nieuwe trampolinehal officieel in gebruik genomen!! (GEJUICH)

Wethouder Meijer van sportzaken in Alkmaar heeft samen met onze mascotte (trampo-triffy, ik heb de naam NIET bedacht) ;) het logo onthuld! Morgenavond komt op RTV-NH (televisiezender) een stukje over de opening en de opendag, waar best wel veel mensen op afkwamen! Eerlijkgezegd had ik niet gedacht dat het zo druk zou zijn.. Daarvan zet ik later nog wel wat foto's online.

Rea Lenders werd ook gehuldigd vandaag. Van onze vereniging krijgt ze als eerste het kledingpakket die hopelijk straks voor alle wedstrijdsporters beschikbaar is, en van haar sponsor en tevens ook sponsor van de vereniging, BEEMSTERKAAS, heeft ze uit handen van de directeur een groot speciaal voor rea gemaakt stuk kaas ontvangen!
Door Intersport-Megastore is Rea tevens uitgeroepen tot amateur-sporter van de maand! Hiervoor heeft ze een cheque gekregen die ze kan besteden in de intersport winkel.

Maarre, jongens, allemaal weer bedankt voor de hulp! En vergeet het niet, morgenavond wel even naar Radio en TV Noord Holland (RTVNH) kijken!!


1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sven,

Ik wens jou en jullie vereniging alles, en liefst nog meer, toe dan wat jullie er zelf van verwachten.
Het eerste begin ziet er in ieder geval veelbelovend uit.
Met de inspanning van zo velen lijkt een succes voor de hand liggend, maar het komt er op aan die inspanning permanent te blijven leveren.
Gezien jouw niet aflatende discipline o.a. op het terrein van trainingswerkzaamheden, ben je in dat opzicht een voorbeeld voor anderen.

Hebben jullie al een "kanjer" van een trainer gecontracteerd?
Want dat lijkt mij voor een vereniging als die van jullie een van de basisvoorwaarden voor succes.

Deze vereniging maakt een frisse start en kan hopelijk de ter ziele gegane vereniging qua successen voorbij streven.

I wish you all the best.


Vader van Ivo.

05 September, 2004 13:00

 

Post a Comment

<< Home