Welkom op de site van trampolinespringer Sven Mooij.

Monday, August 16, 2004

Verbouwing.. dag 5..

Vandaag weer bezig geweest in de hal! Niets nieuws onder de zon.. het enige verschil is dat we nu echt opschieten! Het is nog steeds een hele grote bende aan het begin van de zaal maar aan de achterkant begint het mooi te worden. Met grote overtuiging verft en zaagt en hamert iedereen heel wat af.. Hjalmar en ik zijn vandaag naar een paar winkels geweest om een kast en een stereo te zoeken, we hadden namelijk wel een radio maar dat exemplaar kwam volgens mij van vlak na de oorlog.. Nu hebben we er een met 3-cd wisselaar en MP3-playback, dus mochten we ff genoeg hebben van de radio kan er lekker een cd-tje in.
Morgen moeten we het een dagje zonder de familie Bannink doen (vaste krachten van de verbouwings-crew, red.) want Hjalmar is jarig, hij wordt 16! Morgenochtend gaan we ff wat drinken en natuurlijk een taartje eten bij hem en dan gaat de rest weer naar de zaal.. want a lot of work remains to be done..
Ik hou jullie op de hoogte..

Zie hieronder trouwens het definitieve logo van TV Triffis.. (het is een plaatje met slechte kwaliteit maar jullie krijgen wel een beeld zo..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home