Welkom op de site van trampolinespringer Sven Mooij.

Thursday, August 19, 2010

Weblog part 10, de laatste voor de wedstrijd

Hoi allemaal.
Dit is dan de laatste weblog voor de wedstrijd van morgen.. We hebben net op de weg van de eetzaal naar de slaapplekken via twitter gevolgd dat Tess helaas van de balk af is gegaan. Haar wedstrijd gaat volgens mij buiten dat erg goed, ze zat in de richting van mogelijke medaillekansen. We vinden het jammer dat we niet konden gaan kijken, maar natuurlijk gaat de eigen wedstrijd voor. Morgen moeten we namelijk al erg vroeg op. Het ontbijt staat gepland voor 06:15, de pre-planned bus naar de Bishan Sports Hall vertrekt namelijk al om 07.10. Kijkt u allemaal naar www.youtholympicgames.com (oke ik gok maar wat). Het is in ieder geval te volgen. Ik verwijs u bij deze graag naar de website van onze vereniging, daar staat het ongetwijfeld op waar dit te zien is. Klik HIER en u gaat naar de website van Triffis.

Goh, wat een spannende dag morgen. We hebben net uitgebreid besproken hoe we het morgen gaan aanpakken. Alles is gepland, nu nog de uitvoering ervan. We hopen natuurlijk op een mooie dag met een mooi resultaat. Ik begrijp dat het gevaarlijk is om uitspraken te doen, maar Denise's niveau is zeker niet het minste van de 12 deelnemers. Denise gaat gewoon knallen, haar uiterste best doen om deze horde richting haar senioren-topniveau te nemen. Denise, hartstikke veel succes! Zoals hier bij de openingsceremonie al is gezegd; de YOG zijn special games. Het gaat hier niet om winnen (stiekem toch), maar om het streven naar Excellence, Respect en Friendship. Ik zeg: prachtig, maar Excellence, Respect en Friendship zijn NOG leuker als je een medaille om hebt. Maar boven alles geldt natuurlijk, probeer alles eruit te halen. Wat de tegenstand doet, hoe goed die zijn, daar heb je niks mee te maken en kan je niks aan doen (helaas :p). Uitgaan van de eigen kracht is een cliché die ik hier graag even boven tafel haal.

COME ON!!!

Sven.

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

http://www.youtholympicgames.org/

bijna goed Sven!

Zet hem op morgen !!!!!

19 August, 2010 14:39

 
Anonymous Anonymous said...

Hier thuis begint het al te kriebelen. Heel veel zin in morgen (ondanks het vroege opstaan...). Zet hem op morgen en geniet!!
Groetjes,
Anna

19 August, 2010 14:49

 
Anonymous De Schutjes said...

Ook hier in Alkmaar begint de spanning toe te nemen, wat zal het dan wel niet bij jullie doen! En Denise: go for it!! Laat zien wat je waard bent en we hopen dat je zorgt voor een verrassing!!! Wij zitten in ieder geval in ons pyamaatje voor de computer.
Good luck en groetjes van Irene, Ton, Sanne en Lara

19 August, 2010 15:13

 
Anonymous Anonymous said...

Heel erg balen! :(
Maar toch wel ontzettend goed doorgegaan en 20 sprongen.
Geniet nog even lekker van de vrije dagen.
Ik vond dit nog.. misschien wel leuk om even te lezen.

http://www.singapore2010.sportcentric.com/vsite/vcontent/content/transnews/0,10869,5240-201174-19728-48164-309731-20182-5296-layout190-218397-news-item,00.html

20 August, 2010 09:35

 
Blogger Karin Hulsenbeck said...

Met zweet in mijn handen zat ik achter de computer!! Ik vond dat ze het super goed heeft gedaan. Ze stond er toch maar. Hoe knap is dat al? Achter mijn computer zat ik al te trillen hoe moet jij je niet gevoeld hebben, Denise? 20 sprongen, petje af!

Groetjes,
Karin Hülsenbeck

20 August, 2010 10:21

 
Blogger Unknown said...

Hallo Sven en Denise,
Helaas hebben we hier op het strand in Kroatië de wedstrijd niet live kunnen volgen, maar natuurlijk wel de weblog en ook de uitslagen via de site van de YOG.
Een tiende plaats voor ons kleine landje tegen zulke grootmachten is kei knap! (en ook nog boven GER eindigen :-)
Geniet nog even daar want dit moet toch wel een hele speciale ervaring zijn. Op naar Rio 2016.
Groeten,
Savannah en Theo Deckers

20 August, 2010 11:47

 
Anonymous Anonymous said...

Wij hebben onze wekker er voor gezet ........
Het was spannend !!!!!
Groetjes,
Mirthe

20 August, 2010 14:23

 
Anonymous De Schutjes said...

Wat jammer van de 2de routine, zoals Sven al eerder in zijn blogs schreef is het niveau erg hoog en kan je je (bijna) geen fouten permiteren. Maar we zijn evengoed trots op jullie, want daar staan is al een hele prestatie! Wat was het trouwens prachtig om te zien wat voor talent deze jonge springers en springsters hebben, dat is echt ongelooflijk. Nog fijne dagen en een goede terugreis.

Groetjes Ton, Irene, Sanne en Lara

20 August, 2010 14:32

 

Post a Comment

<< Home