Welkom op de site van trampolinespringer Sven Mooij.

Thursday, November 18, 2010

Weblog uit metz 3

Ik ben zojuist uit het internetgedeelte van het 'hotel' gekeken dus ik type dit buiten. Krijg er een kampeergevoel bij en dat zorgt voor de broodnodige warme herinneringen want het is hier aardig frisjes, zo in je NL trainingspak.

Even over de dag van vandaag.. Ik denk dat Bo het heel erg goed gedaan heeft. Ze kan en moet nog veel verbeteren maar de progressie vergeleken met 1 jaar geleden is wel zeeeer groot en dat moeten we zien vast te houden. Romana sprong ook een lekkere oefening maar had nog wat verplaatsing. Als zij dit beter onder controle krijgt zie ik een leuke toekomst voor haar in het vooruitzicht. Denise heeft dit jaar na de jeugd OS een wat lastigere periode gehad op de training en dat was vandaag te zien op de wedstrijd; ze miste hele-oefeningen routine. Denk dat ze toch wat positiefs eruit kan halen, want als ze morgen ook tien sprongen maakt en het gaat nog synchroon ook met Romee dan hebben die twee een kans op de finale. Het zelfde geldt voor Bo en Danique morgen. Ook zij maken kans maar ook bij hun moet dan wel alles kloppen, met name de synchroniteit. We zullen zien! Verder was vandaag jammer dat Carlijn haar oefening niet uit kon springen, maar ook dat dwight Baltus die hier heel erg goed bezig was, zijn stuitje heeft gebroken. Dat wil zeggen; hij heeft twee staartbotjes gebroken (scheurtjes), en hij mag nu een maand helemaal niets doen. Dit is erg sneu voor hem maar als hij zo doorgaat dan heeft hij volgend jaar nog een kans.

Morgen komt ook pascal nog in actie. Na onzekerheid of ze kon deelnemen ivm haar voetbreuk eind juni, is ze nu redelijk klaar voor de wedstrijd. We zullen zien wat de dag van morgen brengt! Tot snel!
Sven.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

we gaan nog een dag hard duimen en we hopen op finaleplaatsen.....

19 November, 2010 10:53

 
Anonymous D I M A said...

Hooooooooooooi

06 October, 2012 22:32

 
Anonymous Anonymous said...

Thе Liеutenant ѕwοre than in memorу of the blеnԁed consume, it woulԁ for good be well-knοwn in
the army аs a 'cock'ѕ tail'. Home made bread is not only really easy to make, but it truly is improved for you. * Chinese pizza: Very best unbaked pizza dough with hoisin sauce, sliced green peppers and onions, and sauteed shitake mushrooms.

Feel free to surf to my web site ... Http://Neckping14.Wordpress.Com/2013/01/16/Old-Stone-Oven

04 April, 2013 02:13

 
Anonymous Anonymous said...

I would nοt ρut it in the freezeг
for a long time, yοu can put it in the
freеzer for а сouplе
of houгѕ but I would not put it іn thегe
for а cоuρle of weeks. Mix the aboνе ingгеdiеnts tοgеther and placе a mеԁium sauceрan.
Foг seveгаl wеeks I had been sеeіng thiѕ сommercial on telеvision telling аbоut a new рizza and sinсe Ӏ lοve
pizza I ԁecided to puгchase one on mу neхt ѕhoρping trip.



Here iѕ mу wеblоg: Pizza pan avon lake ohio

05 April, 2013 15:46

 

Post a Comment

<< Home